Over mij

Wij zijn Beerensterk

Wie ben ik?

Beerensterk is een grafisch ontwerpbureau met de focus op branding en design. Ik ontwerp huisstijlen voor startende ondernemers waar een visuele samenhang zichtbaar is. Het creƫert een gevoel die jij wilt uitstralen! Dit doe ik sinds 2020 en nog altijd is dit een droom die uitkomt.

Mijn naam is Ilse Beeren, de grafisch ontwerper achter Beerensterk. Ik ben een jonge zelfstandig ondernemer en woonachtig in het Limburgse Heythuysen.

Je kunt mij omschrijven als een echte doorzetter, zo ga ik altijd voor het uiterste en dit komt ook terug in mijn bedrijf. Jij en ik zullen altijd gaan voor een Beerensterke samenwerking. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw bedrijf opvalt tussen jouw concurrenten doormiddel van een Beerensterke visuele identiteit.

In 2018 ben ik afgestudeerd aan het SintLucas in Boxtel in de richting MBO Mediavormgeving en momenteel studeer ik HBO Visuele Communicatie op ZUYD Hogeschool te Maastricht. Maar liever ben ik bezig met een ontwerp te maken voor jouw onderneming!

 

Wie ben jij?

Ben jij iemand die op zoek is naar een vernieuwing of verbetering van jouw bedrijf? Zoek je dit vooral op het gebied van:

  • Logo & huisstijl.
  • Drukwerk, posters & flyers.
  • Magazine & brochures.
  • Webdesign.
  • Social Media.

Neem contact op en we drinken snel een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken. Wil jij jezelf alvast voorbereiden, neem dan een kijkje op mijn dienstenpagina.

Samen zijn wij Beerensterk